Retinoblastom - Forum

 
Sie sind nicht eingeloggt.
LoginLogin Kostenlos anmeldenKostenlos anmelden
BeiträgeBeiträge MembersMitglieder SucheSuche HilfeHilfe
VotesUmfragen FilesDateien CalendarKalender BookmarksBookmarks
käytimme ensin Salomon X Ultra 3 GTX kenkiä

Anfang   zurück   weiter   Ende
Autor Beitrag
tawerhserk
Mitglied

Beiträge: 101

New PostErstellt: 06.05.20, 14:55  Betreff: käytimme ensin Salomon X Ultra 3 GTX kenkiä  drucken  weiterempfehlen Antwort mit Zitat  

Yksityisesti olemme onnistuneet läpi yhdessä kaikkien haluttujen Terra Kigerin variaatioiden kanssa. He ovat usein ajatelleet ketterää ja kehitelleet nopeaa vauhtia. Ideasta on tullut uusi lenkkari, joka selviää nopeasti 500 ml: sta ja jota on haettu erittäin hyvältä mielenkiintoisella tavalla. Siitä huolimatta, että puolisoni ja minä päädyimme perustellusta syystä hämmentymään Nike Air flow Glide Terra Kiger 5 -sarjan kattavan peruskorjauksen kanssa 130 dollaria, kun käytimme ensin Salomon X Ultra 3 GTX -kenkiä. 1990-luvun puolivälissä näyttävät väritavat, jotka olivat samanlaisia ​​kuin nuoremme suosikki Minor Horse, Range Sprint. Toisaalta, kun järjestämme ensimmäisen Terra Kiger 5 -sovelluksen sisälle, voit urheilla useita ultramaratonin etäisyyksien kävelytapahtumia, voin todeta, että tämä erityinen kunnostus on ehdottomasti taattu ja houkutteleva.

Nike-ilmavirtaasi Liuku Terra Kiger 5. Useimmat kuvat: iRunFar / Bryon Powell

Nike Air flow Glide Terra Kiger 5 sekuntia

Äskettäin ilmoitettu, Kiger 5: n huippumuotoilu ja tyyli vaikuttavat Nikeltä viimeisenä, mutta ei vähäisimpänäkaan sitä, että hän aloitti tienkenkänsä toisen teknisen innovaatioon lenkkarien kävelyä varten. Ajatuksena ei ole ollut, että tämä entisten tyyppien päälliset olisivat loppuneet väärin kehitetyiksi ja olleet mukana, se voi olla, että Niken tienkenkätyypit siirtyvät saamaan valaistamaan useita Salomon-kenkäkauppoja vuotta ennen melkein kaikkia Kiger 5 halaa pohjaasi, jossa on hyvin istuva takajalan lasi, uusi lukittu välipohja sekä hyödyllinen jalka, joka mahdollisesti antaa ihmisille, jotka käyttävät laajoja jalkajaloja, sekä bunioneita, mahdollisuuden don miellyttävästi Tämän sanottua Kiger 5 -puhelimesi näyttää siltä, ​​että se on uusi urheilullinen lenkkarit, sillä itse asiassa on hauskaa kiinnittää huippuluokan matkoihin käyttämällä tärkeitä vertia ja alas.

Hieno, kaksitiheyksinen nylonpäällinen varmistaa koko sekunnin käyttämällä hitsattuja, epäsymmetrisiä ihonväripeittoja, jotka tuovat käyttöön useita koostumuksia ja pitkäikäisyyttä varvassuojuksessa. Nauhoitusmenetelmäsi jatkuu kaukana Flywirestä, joka puolestaan ​​käyttää Nike-ominaisuuksia, Salomon Speedcross 4 Miehet Punainen / Keltainen / Musta Trail Kengät joita on käytetty tämän lenkkarin aiemmissa malleissa, jotta ne olisivat jalkaterän lukituksen keskeisiä tekijöitä vakauden varalle Techie Salomon Speedcross Pro -kengät laskeutuvat, tosin vakavasti, kovat nailonisiipistesi silmukat Kiger 5 -kokemuksessa. enemmän helposti ja ovat yleensä yhtä kovia. Nike käyttää laihaa, laserleikattua kieltä, joka on samanlainen kuin hänen moottoritiekenkässään Pegasus kolmekymmentäviisi, ja tuo sitten jälleen uuden laihan kerroksen, johon sisältyy kielen ylimääräinen pehmuste Salomon-kengät myytäväksi, jotta voimaa lievitetään pohjan yläosassa. Poistettu tulee Kiger useita, alhainen toebox, joka puolestaan ​​ajatteli Race kuitenkin pitkällä aikavälillä vaikea pysyä. Vaimoni ja minä emme koskaan kokeneet melkein mitään takajalan liukumista, liukumalla tieltä eteenpäin terävissä alamäkeissä, samoin kuin 'jumittua' Kiger 5: n käytön aikana.

nach oben
Benutzerprofil anzeigen Private Nachricht an dieses Mitglied senden
Sortierung ndern:  
Anfang   zurück   weiter   Ende
Seite 1 von 1
Search

powered by carookee.com - eigenes profi-forum kostenlos

Layout © subBlue design