Retinoblastom - Forum

 
Sie sind nicht eingeloggt.
LoginLogin Kostenlos anmeldenKostenlos anmelden
BeiträgeBeiträge MembersMitglieder SucheSuche HilfeHilfe
VotesUmfragen FilesDateien CalendarKalender BookmarksBookmarks
nder de hiel. Onze testers hielde

Anfang   zurück   weiter   Ende
Autor Beitrag
yaya2017
Mitglied

Beiträge: 127

New PostErstellt: 25.10.19, 10:15  Betreff: nder de hiel. Onze testers hielde  drucken  weiterempfehlen Antwort mit Zitat  

De Scarpa Spin Ultra is een van de meest complete trail-ready schoenen die er zijn. Het is niet zo agressief om het buiten de VK- en FKT-menigte onbruikbaar te maken, maar het is stabiel en beschermend genoeg om de hele berg op te nemen - onze testers prezen het Nike Air Max 90 Essential Femme op korte loopbanden en 10-mijls parcours. Scarpa, het best bekend om zijn klim- en bergschoenen,Nike Air Max 270 Damen probeerde hier niet het wiel opnieuw uit te vinden; de buitenzool, de middenzool en het bovenwerk Nike Internationalist Mujer hebben materialen die op veel trailschoenen te vinden zijn. Het is de doordachte uitvoering die de Spin Ultra Nike Air Max 720 Damencompleteert. We vonden de bovenkant van de Spin Ultra veilig en comfortabel. Het is voornamelijk gemaakt van een Adidas NMD Mujer mesh-materiaal, met overlays van micro-nubuck (synthetisch leer) die structuur toevoegen en je voet beschermen tegen spoorresten. Vooraan voorkomt een gelaste TPU-neuskap dat u uw cijfers tegen obstakels kunt beschadigen. De tong en kraag zijn gevoerd, waardoor je comfortabel zit zonder je enkel te vernauwen.

De Vibram LiteBase Megagrip-buitenzool combineert het kleverige rubber van het Italiaanse bedrijf met een dunnere Nike Air Max 90 Damen constructie die gewicht bespaart en u dichter bij het parcours brengt. Er is geen rotsplaat, dus Nike Air Vapormax Womens de schoen buigt naar de contouren van het parcours (maar geen van onze testers klaagde over meer bescherming Adidas Superstar Damen tegen het rotsachtige singletrack in Oost-Pennsylvania). Door de schoen omhoog te bewegen, biedt een uit Nike Air Max 90 Mujer Rosas twee lagen gevormde, compressie gevormde tussenzool van EVA-schuim lichtgewicht demping. Het bovenwerk is gemaakt van www.joergbehlen.de mesh met micro-nubuck overlays voor structuur, terwijl een gelaste TPU-neusbescherming voor bescherming tegen bash biedt. Onderweg biedt de Spin Ultra een ideale balans tussen comfort en stijfheid, waardoor u gedempt blijft terwijl u technische secties uit elkaar haalt en u niet belast wanneer u de drang voelt om snel te gaan.

De Vibram LiteBase buitenzool is populair in het rijk van trailrunning schoenen, het Nike Air Max 270 Womens vinden van een thuis op Scarpa's Spin RS evenals schoenen van Salming en Vasque. Het is 1 mm dunner Nike Air Max 90 Dames dan de standaard Vibram trail-buitenzool en 25-30 procent lichter, waardoor het ideaal is voor het scheren Nike Internationalist Womens van gewicht en voor een uitstekend trailgevoel. De hoekige nokken zijn gericht, naar voren gericht op de voorvoet Nike Air Presto Femme en naar achteren onder de hiel. Onze testers hielden van de grip op elk beschikbaar oppervlak, inclusief steile en Adidas ZX 750 Womens losse beklimmingen, sneeuw, grind en singletracks.

nach oben
Benutzerprofil anzeigen Private Nachricht an dieses Mitglied senden
Sortierung ndern:  
Anfang   zurück   weiter   Ende
Seite 1 von 1
Search

powered by carookee.com - eigenes profi-forum kostenlos

Layout © subBlue design